Náhled předního přebalu DVD

The Pacific
díl 9 + 10 - DVD 5.

The Pacific (6DVD), USA, 2010

Režie: Carl Franklin, Timothy Van Patten, David Nutter, Jeremy Podeswa

Hrají: James Badge Dale, Jon Seda, Joe Mazzello, William Sadler, Timothy Van Patten

Délka filmu: celkem 524 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 anglický, francouzský, španělský, 2.0 český, polský, maďarský

Titulky: české, francouzské, polské, chorvatské, rumunské, srbské, slovinské, maďarské, dánské, finské, holandské, norské, španělské, turecké, bulharské, řecké, hebrejské, švédské, portugalské, anglické pro neslyšící

Vydal: Magic Box

6DVD obsahuje epický desetidílný seriál plus bonusy!

Děj filmu: Výkonní producenti Tom Hanks, Steven Spielberg a Gary Goetzman přinášejí The Pacific, seriál, který sleduje skutečnou cestu tří příslušníků americké námořní pěchoty – Roberta Leckieho (James Badge Dale), Eugena Sledge (Joe Mazzello) a Johna Basilona (Jon Seda) – nedozírným jevištěm pacifického divadla za 2. světové války. Seriál provází tyto muže a jejich spolubojovníky od jejich první bitvy s Japonci u Guadalcanalu, přes deštné lesy Cape Gloucesteru a pevnosti Peleliu, krvavými písky Iwo Jimy, přes hrůzy Okinawy až k jejich triumfálnímu, ale nesnadnému návratu domů po kapitulaci Japonska.
Minisérie částečně vychází z knih Helmet for My Pillow Roberta Leckieho a With the Old Breed Eugena B. Sledge, je ale doplněna i o materiál z Red Blood, Black Sand Chucka Tatuma a China Marine Eugena B. Sledge a také o původní rozhovory, vedené filmaři.

Bonusy na zvláštním šestém DVD:

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.