Náhled předního přebalu DVD

Báječný svět shopaholiků

Confessions of a Shopaholic, USA, 2009

Režie: P.J. Hogan

Hrají: Isla Fisher, Hugh Dancy, Joan Cusack, John Goodman, Kristin Scott Thomas, John Lithgow

Délka filmu: 100 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský, ruský, ukrajinský

Titulky: české, slovenské, anglické, maďarské, ruské, ukrajinské, hebrejské, litevské, lotyšské, estonské

Vydal: Forum Home Entertainment

Nová práce? Snad. Nový přítel? Možná. Nová kabelka? Absolutně!
Bláznivá komedie podle knižního bestselleru o strastech mladé ženy posedlé nakupováním.

Děj filmu: Pokušení číhají doslova na každém rohu, jediné, co nečíhá, je aspoň malý kredit na kartě navíc.
Sympatická dívka Rebecca Bloomwood žije obklopena luxusem a stylem současného New Yorku, ráda se baví a doopravdy skvěle umí nakupovat – možná až příliš dobře. Sní o tom, že bude jednou pracovat jako módní redaktorka ve svém oblíbeném časopisu. Zatím chodí po obchodech a do nového zaměstnání pilně „trénuje“. Nakupuje jak ve slevách, tak v drahých buticích, otázka vhodných doplňků je pro ni náplní života. Osud má však smysl pro ironii a tak Rebecca sice získá zaměstnání ve vysněném vydavatelství, ale ve finančním časopisu. Dokáže utéct před svou divokou nákupní historií a najde ještě k tomu toho pravého?
 
Romantickou komedii plnou krásných dívek a ještě krásnějšího oblečení produkoval Jerry Bruckheimer, který je podepsaný například pod Piráty z Karibiku. Vedle krásné Isla Fisher se můžeme těšit i na sympatického Hugha Dancyho nebo Johna Goodmana.

Bonusy:

Řekli o filmu: "Rebecca Bloomwood je postava, se kterou jsem se naprosto ztotožnil," vysvětluje režisér P.J. Hogan. "Shopaholik je vyznavačem obchodní terapie. Je vám mizerně? Běžte nakupovat, hned se vám uleví. To dokáže pochopit úplně každý. Všichni někdy využíváme nakupování jako prostředek k tomu, abychom si zlepšili náladu, ale Rebecca s tím není schopna přestat. Nikdy nenarazila na nabídku, kterou by dokázala odmítnout."

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.