Náhled předního přebalu DVD

Purpurové květy

Purple Violets, USA, 2007

Režie: Edward Burns

Hrají: Selma Blair, Patrick Wilson, Edward Burns, Debra Messing, Dennis Farina, Max Baker, James Biberi, George Bryant II, Orlagh Cassidy, Donal Logue, Jay Patterson, Joe Pistone, John Russo, Elizabeth Reaser, Dmitry Pomirchy

Délka filmu: 103 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české

Vydal: Bonton film

Děj filmu: Přítelkyně Patti (Selma Blair) a Kate (Debra Messing) se scházejí na večeři, aby společně oslavily Katiny 33. narozeniny a povyprávěly si o svých plánech do budoucnosti. Náhle se však obě dívají do očí své minulosti. V rohu na opačném konci restaurace sedí jejich milenci z univerzitních let, kterým daly před dvanácti lety kopačky: Brian (Patrick Wilson), z nějž se od té doby stal úspěšný autor detektivek a Murphy (Ed Burns), jeho současný právník. Následuje série událostí, díky kterým si všichni čtyři uvědomí nebezpečí a ošidnost prvních lásek a poznají nepředvídatelnost druhých šancí.

Ve svém osmém filmu za posledních jedenáct let se Burns vrací do své oblíbené čtvrti Tribeca a zároveň pokračuje v zájmu o současná témata: rodinu, přátelství, kariéru, ambice a lásku.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.