Náhled předního přebalu DVD

Sweeney Todd
Ďábelský holič z Fleet street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, USA / Velká Británie, 2007

Režie: Tim Burton

Hrají: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall, Sacha Baron Cohen, Jamie Campbell Bower, Laura Michelle Kelly, Jayne Wisener, Ed Sanders, Anthony Head, Peter Bowles

Délka filmu: 111 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďarský

Titulky: české, anglické, maďarské, rumunské

Vydal: Magic Box

Děj filmu: Film podle legendy o Sweeney Toddovi z 19. století a jí inspirovaného broadwayského muzikálu s hudbou a texty Stephena Sondheima. Benjamin Barker, nyní pod jménem Sweeney Todd (Johnny Depp) se vrací do Londýna poté, co byl neprávem odsouzen soudcem Turpinem (Alan Rickman), který znásilnil jeho ženu (ta poté spáchala sebevraždu) a přivlastnil si jeho dceru. Nad krámkem paní Lovettové (Helena Bonham Carter) s "Nejhoršími masovými koláči v Londýně", si Todd otevře holičství. A s její pomocí se zbavuje všech lidí, kteří mu kdy byli na obtíž a doufá, že se opět setká se svou dcerou Johannou (Jayne Wisener).

Bonusy: Burton + Depp + Carter = Todd, Sweeney Todd žije: Skutečný příběh ďábelského holiče, Hudební chaos: Sondheimův Sweeny Todd, Sweeneyho Londýn, Výprava ďábelského holiče, Veliký Guignol: Divadelní tradice, Krvavá práce, Refrén s břitvou, Fotogalerie.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.