Náhled předního přebalu DVD

Pád anděla

Angels Fall, USA, 2007

Režie: Ralph Hemecker

Hrají: Heather Locklear, Johnathon Schaech, Gary Hudson, Derek Hamilton, Linda Darlow, Lisa Marie Caruk, Len Crowther, Pete Seadon, Chezlene Kocian, Shannon Tuer, Jemma Blackwell, Christy Greene, Guillermo Ura, Aedan Tomney, Lori Ravensborg

Délka filmu: 91 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 česky, anglicky, Dolby Surround 2.1 polsky.

Titulky: české, slovenské, anglické, arabské, bulharské, chorvatské, dánské, holandské, finské, polské, norské, portugalské, slovinské, švédské, turecké.

Vydal: Bonton

Děj filmu: Reece Gilmore (Heather Locklear) jako jediná přežila masakr, ke kterému došlo v bostonské restauraci, kde pracovala jako šéfkuchařka. Není tedy divu, že chce všeho nechat a začít znovu někde jinde. Se zoufalou touhou po změně se vydává se na putování, jehož cíl nezná. Po dlouhé cestě její automobil zastavuje v malebném městečku ve Wyomingu, Reece tu nalézá práci v místní restauraci a doufá, že si vydělá dost na to, aby mohla pokračovat dál. Ale po seznámení s místními obyvateli - zvláště s milým mladým spisovatelem Brodym (Johnathon Schaech) - své rozhodnutí mění. Hází svou minulost za hlavu a chce znovu začít zde. Při jednom z výletů do okolí se však Reece stává svědkem vraždy. Její psychické trauma je zpátky a nejen kvůli tomu, co spatřila. Při vyšetřování totiž policisté žádné známky zločinu nenalézají a jejímu příběhu nikdo nevěří. Reece začíná pochybovat o vlastní příčetnosti.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.