Náhled předního přebalu DVD

Renesance
Paříž 2054

Renaissance, USA, 2007

Režie: Christian Volckman

Hrají: animovaný, Daniel Craig, Catherine McCormack, Romola Garai, Jonathan Pryce, Ian Holm, Rick Warden, Kevork Malikyan, Chris Bearne, Sean Pertwee

Délka filmu: 161 minut

Formát obrazu: 16:9 černobílý

Zvuk: DD 2.0 český, anglický

Titulky: české

Vydal: Bonton

Děj filmu: Právě kdosi unesl mladou ale nesmírně zkušenou výzkumnou pracovnici Ilonu Tasuiev. Nikdo nepožaduje výkupné a první pokusy o její záchranu jsou bezvýsledné. Avalon, obří nadnárodní korporace, v níž pracovala, jí chce za každou cenu najít. Do případu je zapojen důstojník Bartholomew Karas - specialista na vyhledávání rukojmích a nejkontroverznější člověk v policejních službách.
Karasovi se podaří najít spojistost mezi Ilonou a zdiskreditovaným vědcem. Pomalu začíná zpětně mapovat její pohyb po nebezpečných městských džunglích, ve které se kdysi idylické pařížské čtvrti proměnily. Snadné to ale rozhodně mít nebude. Kdosi ho sleduje, dostává anonymní výhrůžky, svědci jsou jeden po druhém vražděni a o život jde i jemu samému.
Snímek Renesance je výsledkem několikaleté spolupráce pěti talentovaných filmařů. Z vizuálního hlediska je často přirovnáván ke snímku Sin City - město hříchu a je téměř celý černobílý.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.