Náhled předního přebalu DVD

Aerobik pro všechny 3
Olga Šípková

Český dokument, 2007 (1998)

Hrají: dokument

Délka filmu: 112 minut

Formát obrazu: 4:3

Zvuk: DD 2.0 český

Vydal: Sony

Děj filmu: Milí přátelé aerobiku,
jsem tu opět u vás, tentorkát již potřetí, abychom společně pracovali na vašem zdraví, kondici a kráse. Jsem nesmírně ráda, že mohu být s Vámi prostřednictvím DVD "Aerobik pro všechny 3", o které jste se zasloužili právě vy a váš rostoucí zájem o pohyb.
Dovolte mi, abych vás těmito řádky seznámila s obsahem a s nejdůležitějšími informacemi o tomto DVD. Tento díl je připraven ve stejném stylu obou dvou předchozích: aerobní část, posilování a formování jednotlivých partií, strečink a relaxace.
Pouze obsah se převážně liší. Zejména u první části, kde se budeme učit znovu choreografii, která je složena ze známých, ale i nových kroků a spojení. Můžete si tedy rozšířit svůj rejstřík názvů, které budou opět v anglickém jazyce (což vám již určitě nedělá problém).
Aerobní část je tedy znovu o něco náročnější, a to nejen o nové kroky, ale i o rychlejší způsob učení a navázání jednotlivých částí. O to je důležitější mít dobře zvládnuté základy aerobiku, a proto je toto DVD vhodné pro středně i více pokročilé. Pro začátečníky doporučuji především první a později i druhý díl. V závěru aerobní části jsou poslední sestavy prováděny s více poskoky, které určitě můžete vynechat, pokud se na ně necítíte.
Další část obsahuje posilování, kde se u některých partií seznámíte s několika stupni obtížnosti, vhodné právě pro růst vaší kondice a síly.
Nikdy nezapomínejte na závěrečný střečink a uvolnění, bez kterých by cvičení nemělo ten správný účinek na váš organismus. Jednotlivé hudební skaldby, které doprovází naše cvičení, jsem vybírala s velkou pečlivostí, aby vaše nálada při cvičení jen rostla. Přeji vám hodně zdraví, síly, a aby se cvičenís talo vaší každodenní potřebou, tak jako je tomu u mne!

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.