Náhled předního přebalu DVD

Serenity

Serenity, USA, 2006 (2005)

Režie: Joss Whedon

Hrají: Nathan Fillion, Alan Tudyk, Adam Baldwin, Summer Glau, Chiwetel Ejiofor

Délka filmu: 114 minut

Formát obrazu: 16:9

Zvuk: DD 5.1 český, anglický

Titulky: české, anglické, rumunské, slovinské, turecké

Vydal: Bonton

Děj filmu: Joss Whedon, na Oscara a cenu Emmy nominovaný, scenárista a režisér stojící za filmem Buffy, přemožitelka upírů a Angel, tentokrát využil svůj nezaměnitelný důvtip v tomto napínavém velkofilmu.
Kapitán Malcolm Reynolds, ostřílený veterán (na straně poražených) z galaktické občanské války, nyní živoří na palubě své lodi Serenity. Vede malou vybranou posádku, ale když přibere na palubu dva nové pasažéry - mladého doktora a jeho sestru s telepatickými schopnostmi - získává mnohem víc, než na co je připraven. Oba jsou uprchlíci ze seskupení, které vládne vesmíru, a tak se Serenity rázem ocitá lapená v pasti mezi nezastavitelnou vojenskou silou aliance a brutální zuřivostí zdivočelých Reavers. A další nebezpečí se skrývá i v samém srdci lodi...

Bonusy: Úvod Josse Whedona, Komentář k filmu, Vynechané scény s volitelným komentářem režiséra, Nepoužité scény, Co nového na Firefly, Dějiny budoucnosti - příběh země, když ještě existovala, Firefly se znovu rozzářila, Putování autorů, Užijeme si spolu vzrušují chvilky! (skrytý bonus)

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.