Náhled předního přebalu DVD

Svět zítřka

Sky Captain and the World of Tomorrow, USA / Velká Británie / Itálie, 2004

Režie: Kerry Conran

Hrají: Gwyneth Paltrow, Jude Law, Giovanni Ribisi, Michael Gambon, Bai Ling, Omid Djalili, Laurence Olivier, Angelina Jolie, Mido Hamada, Mark Wells, Demetri Goritsas, William Hope

Délka filmu: 107 minut

Rozlišení:1080p 16:9

Zvuk: DTS HD MA 5.1 český, anglický

Blu-ray Disc

Titulky: české

Vydal: Magic Box

Děj filmu: City, 30. léta 20. století. Životem kypící metropoli nečekaně napadne armáda obřích robotů. Ve městě vypukne panika. Kdo stojí za vražedným útokem? A proč v poslední době záhadně zmizelo hned několik světově proslulých vědců? Prvotřídní stíhací pilot Sky Captain (Jude Law), ambiciózní reportérka deníku Chronicle, Polly Perkins (Gwyneth Paltrow) a krásná mariňačka Franky Cook (Angelina Jolie) spojí své síly, aby zjistili, kdo má zdrcující útoky na svědomí. Zdá se, že za vším stojí tajemný doktor Totenkopf. Útok jeho robotických monster je jen první bitvou války o nadvládu nad světem. Sky Captain a jeho odvážné společnice podniknou dobrodružnou výpravu řadou exotických míst až do Nepálu, kde má Totenkopf svou tajnou základnu. Dokáží šíleného vědce a jeho roboty zastavit?
Film, jehož vědeckofantastická zápletka je originálně situována do vizuálně atraktivního retra 30. let, nabídne divákům dosud nevídanou podívanou. Díky průkopnické trikové technice a originalitě filmařského pojetí je snímek již od prvních zkušebních projekcí považován za přelomový v rámci žánru, podobně jako kdysi původní Hvězdné války George Lucase.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.