Náhled předního přebalu DVD

Jasmíniny slzy

Blue Jasmine, USA, 2013

Režie: Woody Allen

Hrají: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkins, Bobby Cannavale, Andrew Dice Clay, Peter Sarsgaard, Louis C.K., Alden Ehrenreich, Michael Stuhlbarg, Max Casella, Annie McNamara, Charlie Tahan, Tammy Blanchard, Tom Kemp, Jaden Alexander, Irit Levi

Délka filmu: 98 minut

Rozlišení:1080p

Zvuk: DTS HD 5.1 český, anglický

Blu-ray Disc

Titulky: české

Vydal: Magic Box

Děj filmu: Jasmine (Cate Blanchett) je elegantní, okouzlující a zhýčkaná dáma, která má vše, nač si vzpomene. Její zdánlivě idylické manželství s bohatým podnikatelem Halem (Alec Baldwin) i bezstarostný život se v jediný okamžik rozpadnou na kousky. Jasmine se stěhuje ke své sestře Ginger (Sally Hawkins), která má skromný byt v San Francisku. Jenže útěk z pohádkového stereotypu není tak jednoduchý. Jasmine s nechutí přijímá práci recepční v zubní ordinaci, kde přitahuje nechtěnou pozornost svého šéfa (Michael Stuhlbarg). Přes všechno si hodlá i nadále zachovat aristokratické způsoby, i když je emocionálně na dně a jejím nejlepším přítelem je koktejl antidepresiv a alkoholu. Když potkává Dwighta (Peter Sarsgaard), šarmantního diplomata, který je uchvácen její krásou, oduševnělostí a stylem, má dojem, že nachází novou životní cestu. Jenže co vlastně Jasmine od svého života opravdu čeká?
Komediální drama Jasmíniny slzy vypráví o důsledcích, které mohou nastat, když lidé zavírají oči před realitou a pravdou, kterou nechtějí vidět.

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.