Náhled předního přebalu DVD

Temný Rytíř

Dark Knight, USA, 2008

Režie: Christopher Nolan

Hrají: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Gary Oldman

Délka filmu: 153 minut

Rozlišení:1080p 16:9 2.4:1

Zvuk: DD 5.1 český, anglický, maďaský, polský, ruský, thajský, turecký, ukrajinský a Dolby TrueHD anglický

Blu-ray Disc

Titulky: české, anglické, polské, chorvatské, rumunské, srbské, slovinské, maďarské, litevské, lotyšské, estonské, ruské, turecké, arabské, bulharské, řecké, hebrejské, islandské, portugalské, čínské, thajské, ukrajinské

Vydal: Magic box

Budete prostě nadšeni
(Tato řada Batmana je zcela nová a jedná se o mnohem působivější dílo, než byly předchozí filmové adaptace tohoto námětu)

Děj filmu: Pokračování filmu Batman začíná Temný rytíř znovu spojilo režiséra Christophera Nolana a hvězdu Christiana Balea, který si zopakoval roli Batmana / BruceWayna v nekončícím boji se zločinem. S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem.
Heath Ledger jako král zločinců Joker a Aaron Eckhart v roli Denta. Maggie Gyllenhaal uvidíte v roli Rachel Dawesové. Vracejí se také známé tváře z filmu Batman začíná - Gary Oldman v roli Gordona, Michael Caine jako Alfred a Morgan Freeman v roli Lucia Foxe.

Bonusy: 1. DISK: FILM S BONUSOVÝMI INFORMACEMI 2. DISK: BONUSOVÝ MATERIÁL

Bonusové titulky: české, anglické, maďarské, arabské, čínské, řecké, bulharské, srbské, chorvatské, hebrejské, estonské, lotyšské, litevské, polské, ruské, rumunské, slovinské, turecké, thajské, japonské, korejské, portugalské (Brazílie), portugalské, francouzské, německé, italské, holandské, švédské, norské, dánské, finské, kastilské (u vybraných bonusů)

Před tímto filmem rozhodně shlédněte jeho první díl, i když pouze na DVD!

Batman začíná
Batman začíná

© Webová stránka je vlastnictví videopůjčovny AUSID Pardubice.